Biroul de Conducere

Președinte: Vlad Dan CHERECHEȘ E-mail: vlad@anosr.ro | CV | +40 744 587 222 Licențiat în informatică, în prezent urmează cursurile programului de masterat Formarea Formatorilor din cadrul Facultății de Psihologie și Științele Educației, Universitatea din București. Și-a început activitatea de reprezentare în Consiliul Elevilor, mai întâi la nivel local, ca președinte al Consiliului Elevilor Colegiului Național „David Prodan” Cugir, ulterior continuând la nivel județean şi naţional, în calitate de președinte al Consiliului Județean al Elevilor Alba. În mișcarea studențească s-a dezvoltat în Organizația Studenților din Universitatea de Vest din Timișoara (OSUT), unde a trecut prin ipostaza de coordonator de departament, vicepreședinte și președinte, timp de două mandate (2013 – 2015). În ultimii patru ani a făcut parte din structurile decizionale ale Universității de Vest din Timișoara (Consiliul Facultății de Matematică și Informatică – 3 ani, Senatul UVT – 1 an membru cu drept de vot, 2 ani invitat permanent, Consiliul de Administrație UVT – 2 ani membru cu drept de vot), precum și din numeroase comisii și grupuri de lucru din mediul universitar. Este expert evaluator al Agenției Române de Asigurare a Calității în Învățământul Superior (ARACIS), participând la numeroase evaluări instituționale. A făcut parte și din grupul de experți în asigurarea calității al European Students’ Union (ESU). În perioada aprilie – august 2015 a fost vicepreședinte educațional al ANOSR.

Președinte: Marius DEACONU

E-mail: marius@anosr.ro  |  CV  |  +40720 028 425


Licențiat și masterat în istorie, doctorand în cadrul Universității din București, Marius este implicat de aproape un deceniu, atât în reprezentarea elevilor, cât și ulterior, în cea a studenților. Acesta a fost președinte al Asociației „Gheorghe Șincai” a studenților în Istorie (2012-2013, 2014-2015), membru în Comisia Educațională ANOSR (2013-2014), precum și Vicepreședinte Educațional ANOSR (2015-2017). Marius este student expert evaluator al Agenției Române de Asigurare a Calității în Învățământul Superior (ARACIS) din 2013, fiind membru al Comisiei permanente de specialitate nr. 2 (Științe Umaniste și Teologie) din 2017. Experiența sa în activitatea de reprezentare a studenților este un vastă, fiind membru al Consiliului de Administrație, Senatului universitar, Consiliului Facultății de Istorie, Relații Internaționale, Științe Politice și Științele Comunicării, precum și alte structuri din cadrul universității orădene. Preocupările sale profesionale au implicat participarea la multiple conferințe științifice, fiind redactor al publicației științifice Gaudeamus. Alma Mater Crisiensis, colaborând totodată cu alte reviste științifice studențești de profil din țară. A fost bursier al Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului și Memoria Exilului Românesc (2015-2016) și a făcut un stagiu de practică la Open Society Archives în Budapesta, Ungaria. Marius militează pentru o mișcare studențească cât mai deschisă și reprezentativă, cu un discurs coerent și incluziv. De asemenea, el crede că studenții trebuie să se implice mult mai mult în societate și să fie adevărați ambasadori ai schimbării și ai modernizării țării noastre, fără a uita de Uniunea Europeană și provocările acesteia.

 

Larisa-Dumitroaea

Secretar General: Larisa DUMITROAEA

E-mail: larisa@anosr.ro  |  CV  |  +40730 614 606


Larisa este licențiată în Comunicare și Relații Publice, absolventă a Universității de Vest din Timișoara. Urmează programul de masterat Formarea Formatorilor în cadrul Facultății de Psihologie și Științele Educației a Universității din București. Și-a început activitatea încă din primul an de studii, în Organizația Studenților din Universitatea de Vest din Timișoara (OSUT), unde a participat și coordonat o serie de proiecte și activități, continuând în Comisia Educațională ANOSR și, ulterior, în funcția de Vicepreședinte Educațional în mandatul 2016-2017. Larisa a fost student reprezentant în Consiliul Facultății timp de doi ani, în Senatul Universitar și în Comisia de Etică UVT timp de un an.

 

Izabela-Munteanu

Vicepreședinte Educațional: Izabela Raluca MUNTEANU

E-mail: izabela@anosr.ro  |  CV


Izabela este studentă în anul ll la specializarea Contabilitate și Informatică de Gestiune a Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Este implicată în mișcarea studențească încă din primul an de studii, în Liga Studenților Economiști Iași (LSE), unde a luat parte și a coordonat activități care au contribuit la evoluția ei în mișcarea de reprezentare. În mandatul 2016-2017, ea a fost membru în Comisia Educațională ANOSR. De asemenea, din acest an universitar, Izabela este student reprezentant în Consiliul Facultății.

 

Horia Șerban ONIȚA

Vicepreședinte Educațional: Horia ONIȚA

E-mail: horia@anosr.ro  |  CV


Horia este student reprezentant la Facultatea de Drept a Universității din Bucureşti, ciclul licență. A debutat în mişcarea de reprezentare în urmă cu 7 ani, culminând cu poziția de preşedinte al Consiliul Național al Elevilor în mandatul 2015-2016, unde şi-a dezvoltat abilitățile de reprezentare şi cunoştințele în domeniu, coordonând demersuri ce au dus la realizări importante, precum acordarea de manuale şcolare gratuite pentru clasele XI-XII, acordarea navetei gratuite pentru elevi sau adoptarea Statutului Elevului. Este pasionat de tot ce înseamnă politicile educaționale la nivel național şi european, dezvoltându-se în această privință din postura de vicepreşedinte al Consiliului Tineretului din România în mandatul 2016-2017 şi de membru al grupului de experți educaționali al Forumului European al Tineretului.

 

Artur ȚVENTARNÎI

Vicepreședinte Educațional: Artur ȚVENTARNÎI

E-mail: artur@anosr.ro  | CV


Student în anul III la specializarea Relații Internaționale și Studii Europene a Facultății de Științe Politice, Filosofie și Științe ale Comunicării din Universitatea de Vest din Timișoara, Artur a avut întotdeauna un interes aparte pentru activitatea de reprezentare. A fost implicat în activități ca reprezentant al elevilor în timpul anilor de școală, atât în Republica Moldova acolo unde s-a născut, cât și în Italia unde și-a făcut studiile la un colegiu cu profil economic. Odată cu începutul studenției în România s-a implicat activ în mișcarea studențească încă din primele zile, făcând voluntariat în mai multe organizații. Cel mai mult s-a dezvoltat în cadrul Organizației Studenților Basarabeni din Timișoara (OSB), în care a parcurs diferitele trepte în structura organizațională de la voluntar, coordonator, Vicepreședinte Relații Publice, Președinte și continuând în calitate de cenzor în prezent. Totodată a reprezentat studenții în cadrul Consiliului Facultății și studenții etnici și internaționali în Senatul Universitar UVT.

 

Vicepreședinte Tineret: Ştefania Ancuţa GUGU

E-mail: stefania@anosr.ro  | CV


Ștefania este studentă a Facultății de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității din București, în anul III, la specializarea Sociologie.

A cunoscut frumusețea voluntariatului încă din liceu. În primul an de facultate a dorit să afle ce înseamnă mișcarea studențească și munca într-un ONG studențesc. Astfel, implicarea și motivația de a contribui la dezvoltarea domeniului de reprezentare au determinat-o să devină Vicepreședinte al Asociației Studenților la Sociologie și Asistență Socială (AS-SAS) în mandatul 2016-2017, dar și student reprezentant în Consiliul Facultății și Senatul Universității din București.

Luând contact cu activitatea ANOSR, a dorit să se implice mai mult în reprezentarea studențească la nivel național și astfel, în vara anului trecut, a devenit membru al Comisiei pentru Dezvoltare Organizațională.  În prezent s-a alăturat Biroului de Conducere, implicându-se în dezvoltarea domeniului de tineret.

 

Petrișor Laurențiu ȚUCĂ

Vicepreședinte Relații InternePetrișor Laurențiu ȚUCĂ

E-mail: petrisor@anosr.ro  | CV


Petrișor Laurențiu Țucă studiază Mecatronică și Robotică la Facultatea de Mecanică din cadrul Universității Politehnica Timișoara. A luat contact cu mișcarea studențească în anul 2014 prin intermediul Ligii Studenților din Facultatea de Mecanică din Timișoara (LSFMT), unde a fost președinte în mandatul 2016-2017. În 2015 și-a început mandatul de student reprezentant în Senatul Universității Politehnica Timișoara, iar în luna iunie a anului 2016 a devenit Președintele Comisiei de Probleme Studențești. În mandatul de președinte LSFMT, a fost delegatul de drept al organizației în Consiliul Facultății de Mecanică. Din decembrie 2016 acesta este expert evaluator al Agenției Române de Asigurare a Calității în Învățământul Superior (ARACIS).

 

George Alexandru BUNESCU

Vicepreședinte Dezvoltare OrganizaționalăGeorge Alexandru BUNESCU

E-mail: george@anosr.ro  | CV


Licențiat în psihologie, în prezent urmează cursurile programului de masterat Psihologie organizațională și managmentul resurselor umane din cadrul Facultății de Psihologie și Științele Educației, Universitatea din București. S-a alăturat mișcării studențești încă din primul an de facultate, fiind membru activ al Organizației Studenților din Universitatea de Vest din Timișoara (OSUT), implicându-se atât în proiectele organizației, cât și prin coordonarea departamentului de resurse umane. A fost student reprezentant în consiliul din cadrul Facultății de Sociologie și Psihologie din Universitatea de Vest din Timișoara. George este o persoană dinamică, creativă și consideră că oamenii sunt cea mai importantă resursă pe care îi poate avea atât o universitate, cât și orice organizație.

 

Adelina Elena TÎRNOVANU

Vicepreședinte Relații PubliceAdelina Elena TÎRNOVANU

E-mail: adelina@anosr.ro  |  CV  |  +40755 264 553


Studentă în anul III la specializarea Comunicare și Relații Publice din cadrul Facultății de Filosofie și Științe Social-Politice din Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Adelina a crescut în voluntariat încă din învățământul preuniversitar. Implicarea sa a continuat și în mediul universitar, dezvoltându-se atât în cadrul Fundației Comunitare Iași, când și în cadrul organizației PRIME Iași – Asociația Studenților la Relații Publice și Comunicare. Parcursul său în PRIME Iași a fost unul ascendent, fiind coordonator de proiect, iar în cel de-al doilea an ocupând funcția de președinte.

Crede că România și, implicit, sistemul universitar merită mai mult și că ANOSR poate avea o contribuție semnificativă în acest demers.

 

Cezara-Malancus

Vicepreședinte Proiecte: Cezara Georgiana MĂLĂNCUȘ

E-mail: cezara@anosr.ro | CV


Cezara este studentă în anul al III-lea la Specializarea Comunicare și Relații Publice din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

Experiența ei în voluntariat a început încă din liceu, fiind un iscusit membru HR în asociația în care activa. Odată cu începerea facultății, a început să activeze ca voluntar în PRIME Iași, Asociația Studenților la Relații Publice și Comunicare. Aici a fost membru al departamentului de Strângere de Fonduri, urmând ca, în anul următor, să devină Vicepreședinte al acestuia. Ajunsă în cel de-al treilea an de PRIME, Cezara și-a dezvoltat pasiunea pentru scrierea de proiecte și activitățile de HR, participând și la un Training of Trainers. Anul trecut, aceasta s-a alăturat Comisei pentru proiecte ANOSR, urmând ca mai apoi să devină și coordonatorul acesteia.

 

Alexandru Iulian DREPTATE

Vicepreședinte Relații Internaționale: Alexandru Iulian DREPTATE

E-mail: alex@anosr.ro  | CV


Student în anul al II-lea la Facultatea de Automatică şi Calculatoare, specializarea Automatică în limba engleză, în cadrul Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca. Activează ca voluntar pentru diverse cauze încă din clasele generale, iar în domeniul reprezentării încă din liceu, prin funcţii precum: Vicepreşedinte al Consiliului Şcolar al Elevilor, Viceprimar al Consiliului Local al Tinerilor, Avocat al elevului ş.a. Ca student s-a implicat în mişcarea studenţească alăturându-se Organizaţiei Studenţilor din Universitatea Tehnică (OSUT Cluj), co-coordonând serviciul Scrieri de proiecte şi ulterior coordonând direct serviciul Educaţional. Prin OSUT Cluj a întâlnit cu adevărat cultura ANOSR şi a decis că doreşte să se dedice mai mult mişcării studenţeşti având încrederea că ANOSR şi membrii acestei alianţe sunt tineri studenţi care împărtăşesc aceleaşi principii fundamentale când vine vorba de educaţie, formare şi România.

75,423 total views, 71 views today