Biroul de Conducere

 

Președinte ANOSR Vlad Cherecheș Președinte: Vlad Dan CHERECHEȘ

E-mail: vlad@anosr.ro   |  CV  |  +40 744 587 222


Licențiat în informatică, în prezent urmează cursurile programului de masterat Formarea Formatorilor din cadrul Facultății de Psihologie și Științele Educației, Universitatea din București. Și-a început activitatea de reprezentare în Consiliul Elevilor, mai întâi la nivel local, ca președinte al Consiliului Elevilor Colegiului Național „David Prodan” Cugir, ulterior continuând la nivel județean şi naţional, în calitate de președinte al Consiliului Județean al Elevilor Alba. În mișcarea studențească s-a dezvoltat în Organizația Studenților din Universitatea de Vest din Timișoara (OSUT), unde a trecut prin ipostaza de coordonator de departament, vicepreședinte și președinte, timp de două mandate (2013 – 2015). În ultimii patru ani a făcut parte din structurile decizionale ale Universității de Vest din Timișoara (Consiliul Facultății de Matematică și Informatică – 3 ani, Senatul UVT – 1 an membru cu drept de vot, 2 ani invitat permanent, Consiliul de Administrație UVT – 2 ani membru cu drept de vot), precum și din numeroase comisii și grupuri de lucru din mediul universitar. Este expert evaluator al Agenției Române de Asigurare a Calității în Învățământul Superior (ARACIS), participând la numeroase evaluări instituționale. A făcut parte și din grupul de experți în asigurarea calității al European Students’ Union (ESU). În perioada aprilie – august 2015 a fost vicepreședinte educațional al ANOSR.
10394489_921157894601807_1162034777093141906_n

Secretar General: Diana Gherasim

E-mail: diana@anosr.ro  |  CV  |  +40 748 987 682


Licențiată în economie, în prezent urmează cursurile programului de masterat Fiscalitate din cadrul Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. A activat în voluntariat pe plan local încă din primul an de facultate, dezvoltându-se și acumulând cunoștințe în cadrul Organizației Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai unde a ocupat, timp de două mandate (2014-2016), funcția de Secretar General. De-a lungul anilor de studenție a luat la parte la proiecte în domeniul reprezentării studențești, atât la nivel local, cât și la nivel național.

 

Vicepreședinte Educațional Iulia PopVicepreședinte Educațional: Bianca Alexandra CONE

E-mail: bianca@anosr.ro  |  CV  |  +40 767 118 871


Absolventă a Facultății de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității din București, specializarea Sociologie, Bianca și-a început activitatea în mișcarea studențească încă din anul I de facultate. În prezent, urmează cursurile programului de master „Politici publice și Management în Administrația Publică” din cadrul aceleiași facultăți. A fost președinte al Asociației Studenților la Sociologie și Asistență Socială (AS-SAS), și și-a reprezentat colegii în Consiliul Facultății și în Senatul Universității din București. Interesul pentru domeniul educațional a izvorât din dorința de a contribui la îmbunătățirea sistemului de învățământ din România.

cone

 

 

Vicepreședinte Educațional Marius DeaconuVicepreședinte Educațional: Ștefan Marius DEACONU

E-mail: marius@anosr.ro  |  CV  |  +40 720 028 425


Actualmente masterand în cadrul Universității din Oradea, specializare Istoria Vestului Românesc, Marius a fost președinte al Asociației „Gheorghe Șincai” a studenților în Istorie (2012-2013, 2014-2015) și membru în Comisia Educațională ANOSR (2013-2014). A făcut sau face parte din Consiliului de Administrație, Senat sau Consiliul facultății din universitatea la care studiază. Este student expert evaluator al Agenției Române de Asigurare a Calității în Învățământul Superior (ARACIS) din 2013. Domeniile sale de expertiză sunt finanțarea învățământului superior, asigurarea calității, cercetarea, ciclul de studii doctorale, respectiv etica și integritatea academică.

 

 

Vicepreședinte Educațional Marius DeaconuVicepreședinte Educațional: Larisa DUMITROAEA

E-mail: larisa@anosr.ro  |  CV  |  +40 730 614 606


Studiază Comunicare și Relații Publice la Universitatea de Vest din Timișoara în anul III licență. Este student senator al Facultății de Științe Politice, Filosofie și Științe ale Comunicării și membru în Comisia de Etică a UVT. A fost membru activ al Organizației Studenților din Universitatea de Vest din Timișoara (OSUT), unde a coordonat sau a fost implicată într-o serie de proiecte.

 

 

Alexandra Popa

Vicepreședinte Relații Interne: Mihnea George MUNTEANU

E-mail: mihnea@anosr.ro  |  CV  |  +40 741 935 937


Absolvent al Facultății de Automatică și Calculatoare din cadrul Universității Politehnica Timișoara și student în anul I master la Facultatea de Electronică și Telecomunicații din aceași universitate, el este membru al Ligii AC de 4 ani de zile și după doi ani în comisiile ANOSR acesta a făcut pasul spre Biroul de Conducere. Are încredere că România merită mai mult și că ANOSR, ca voce a studenților din România, poate contribui la imbunătătirea sistemului educațional din această  țară.

 

Vladut IlieVicepreședinte Dezvoltare Organizațională: Mădălina FLOREA

E-mail: madalina@anosr.ro |  CV  |  +40 744 244 945


Licențiată în economie, în prezent urmează cursurile programului de masterat Statistică și Actuariat în Asgurări și Sănătate din cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor, Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași. A crescut prin voluntariat încă din primul an de facultate, dezvoltându-se în cadrul Ligii Studenților Economiști din Iași, unde a ocupat funcțiile de Coordonator Fundraising și Coordonator Resurse Umane, în prezent ocupând și funcția de Vicepreședințe în cadrul acesteia. De asemenea, implicarea în ANOSR și în mișcarea studențească, nu îi sunt deloc străine, aceasta fiind pentru două mandate membru în Comisia pentru Implementare Proiecte ANOSR și implicându-se în proiectele federației la nivel național.

Crede că România poate mai mult și are încredere că schimbarea în bine se va realiza prin oameni implicați și prin acțiuni de calitate.

 Vicepreședinte Relații Internaționale Dragos Dumitru

Vicepreședinte Relații Internaționale: Alexandru Ionuț ILOVAN

E-mail: alexandru@anosr.ro |  CV  |  +40 755 384 512


Student în anul al III-lea la Facultatea de Automatică și Calculatoare din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca, a activat în voluntariat pe plan local în Organizația Studenților din Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca (OSUT Cluj-Napoca) încă din primul an de facultate ocupând diferite funcții de coordonare pe parcursul a trei ani. A avut contact cu mișcarea studențească incă din anul I, în prezent fiind Senator și Membru al Biroului Electoral Universitar.

 

 

42,938 total views, 15 views today