Biroul de Conducere

 

Președinte ANOSR Vlad Cherecheș Președinte: Vlad Dan CHERECHEȘ

E-mail: vlad@anosr.ro   |  CV  |  +40 744 587 222


Licențiat în informatică, în prezent urmează cursurile programului de masterat Formarea Formatorilor din cadrul Facultății de Psihologie și Științele Educației, Universitatea din București. Și-a început activitatea de reprezentare în Consiliul Elevilor, mai întâi la nivel local, ca președinte al Consiliului Elevilor Colegiului Național „David Prodan” Cugir, ulterior continuând la nivel județean şi naţional, în calitate de președinte al Consiliului Județean al Elevilor Alba. În mișcarea studențească s-a dezvoltat în Organizația Studenților din Universitatea de Vest din Timișoara (OSUT), unde a trecut prin ipostaza de coordonator de departament, vicepreședinte și președinte, timp de două mandate (2013 – 2015). În ultimii patru ani a făcut parte din structurile decizionale ale Universității de Vest din Timișoara (Consiliul Facultății de Matematică și Informatică – 3 ani, Senatul UVT – 1 an membru cu drept de vot, 2 ani invitat permanent, Consiliul de Administrație UVT – 2 ani membru cu drept de vot), precum și din numeroase comisii și grupuri de lucru din mediul universitar. Este expert evaluator al Agenției Române de Asigurare a Calității în Învățământul Superior (ARACIS), participând la numeroase evaluări instituționale. A făcut parte și din grupul de experți în asigurarea calității al European Students’ Union (ESU). În perioada aprilie – august 2015 a fost vicepreședinte educațional al ANOSR.

 

Secretar General: Amelia MISTREANU

E-mail: amelia@anosr.ro  |  CV  |  +40 787 653 033


Studentă în anul al II-lea la Facultatea de Litere din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” Iași, Amelia s-a alăturat mișcării studențești încă din primul an de facultate, fiind membru activ, apoi coordonator de proiect în cadrul Asociației Studenților Francofoni din Iași (ASFI). Actualmente este și student reprezentant al colegilor săi în Consiliul Facultății. Consideră că studenții reprezintă un factor important în realizarea schimbărilor pe care și le doresc în societate, fapt pentru care vede necesară informarea corectă a lor, apărarea și promovarea drepturilor și a intereselor acestora. Este o persoană sociabilă, încrezătoare și care duce la bun sfârșit lucrurile pe care și le asumă și în care crede.

cone

 

 

Vicepreședinte Educațional Marius DeaconuVicepreședinte Educațional: Ștefan Marius DEACONU

E-mail: marius@anosr.ro  |  CV  |  +40 720 028 425


Actualmente masterand în cadrul Universității din Oradea, specializare Istoria Vestului Românesc, Marius a fost președinte al Asociației „Gheorghe Șincai” a studenților în Istorie (2012-2013, 2014-2015) și membru în Comisia Educațională ANOSR (2013-2014). A făcut sau face parte din Consiliului de Administrație, Senat sau Consiliul facultății din universitatea la care studiază. Este student expert evaluator al Agenției Române de Asigurare a Calității în Învățământul Superior (ARACIS) din 2013. Domeniile sale de expertiză sunt finanțarea învățământului superior, asigurarea calității, cercetarea, ciclul de studii doctorale, respectiv etica și integritatea academică.

 

 

Vicepreședinte Educațional Marius DeaconuVicepreședinte Educațional: Larisa DUMITROAEA

E-mail: larisa@anosr.ro  |  CV  |  +40 730 614 606


Studiază Comunicare și Relații Publice la Universitatea de Vest din Timișoara în anul III licență. Este student reprezentant în Senatul Universității de Vest din Timișoara și membru în Comisia de Etică a UVT. A fost membru activ al Organizației Studenților din Universitatea de Vest din Timișoara (OSUT), unde a coordonat sau a fost implicată într-o serie de proiecte.

 

 

Alexandra Popa

Vicepreședinte Relații Interne: Mihnea George MUNTEANU

E-mail: mihnea@anosr.ro  |  CV  |  +40 741 935 937


Absolvent al Facultății de Automatică și Calculatoare din cadrul Universității Politehnica Timișoara și student în anul I master la Facultatea de Electronică și Telecomunicații din aceași universitate, el este membru al Ligii AC de 4 ani de zile și după doi ani în comisiile ANOSR acesta a făcut pasul spre Biroul de Conducere. Are încredere că România merită mai mult și că ANOSR, ca voce a studenților din România, poate contribui la îmbunătățirea sistemului educațional din această  țară.

 

Vladut IlieVicepreședinte Dezvoltare Organizațională: Mădălina FLOREA

E-mail: madalina@anosr.ro |  CV  |  +40 744 244 945


Licențiată în economie, în prezent urmează cursurile programului de masterat Statistică și Actuariat în Asgurări și Sănătate din cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor, Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași. A crescut prin voluntariat încă din primul an de facultate, dezvoltându-se în cadrul Ligii Studenților Economiști din Iași, unde a ocupat funcțiile de Coordonator Fundraising și Coordonator Resurse Umane, în prezent ocupând și funcția de Vicepreședințe în cadrul acesteia. De asemenea, implicarea în ANOSR și în mișcarea studențească, nu îi sunt deloc străine, aceasta fiind pentru două mandate membru în Comisia pentru Implementare Proiecte ANOSR și implicându-se în proiectele federației la nivel național.

Crede că România poate mai mult și are încredere că schimbarea în bine se va realiza prin oameni implicați și prin acțiuni de calitate.

Vicepreședinte Tineret: Miron ȚIGĂNAȘ

E-mail: miron@anosr.ro |  CV  |  +40 740 481 671


Student la Facultatea de Medicină din cadrul Universității „Transilvania” din Brașov, program de studii medicină, Miron este Vicepreședinte pe Relații Externe la Asociația Științifică a Studenților Mediciniști Brașoveni (2015 – prezent), a fost membru în Comisia Educațională ANOSR în mandatul 2016-2017 și este expert evaluator ARACIS din 2016. Membru în Consiliul Facultății de Medicină din 2016, Miron se străduiește din poziția sa de reprezentant al studenților să apere drepturile și interesele colegilor săi, totodată dorind să aducă tot mai mult din spiritul revendicativ și profesionalismul mișcării studențești și în Brașov.

 

49,898 total views, 90 views today