Comisii ANOSR

Comisia pentru Dezvoltare Regională (CDR):

 

Iuliana CiucurelIuliana CIUCUREL


Delegat de: SiSC

E-mail: iuliana_cdr@anosr.ro

Este absolventă a facultății de Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori din cadrul Academiei de Studii Economice, iar în prezent urmează cursurile masterului de Tehnici Actuariale din cadrul aceeași universități, începându-și drumul în voluntariat din anul II de facultate într-o asociație studențeasca din cadrul ASE. Aceasta călătorie a continuat prin ocuparea postului de Comisar Educațional ANOSR în ultimul an.


Mihai BoianMihai BOIAN


Delegat de: Liga AC

E-mail: mihai_cdr@anosr.ro


Veronica CIUCUREL


Delegat de: CSE Sibiu

E-mail: veronica_cdr@anosr.ro

Studenta în an terminal ciclul licență la facultatea de Contabilitate și Informatică de Gestiune din cadrul Universității Lucian Blaga din Sibiu, cochetează cu voluntariatul încă din liceu, continuând și la facultate fiind foarte activă în cadrul unei asociații studențești locale. Consideră comunicarea ca fiind cheia tuturor problemelor, astfel se integrează cu ușurință în orice grup.

 

Maria CUZUC


Delegat de: OSUBB

E-mail: maria_cdr@anosr.ro

 

Comisia Educațională (EDU):


Alina ȘTOT


Delegat de: LSE Iași

E-mail: alina_edu@anosr.ro

Alina este o fire dinamică, sociabilă și dornică de a se implica în cât mai multe proiecte cu temă educatională. Spiritul de autodezvoltare dar și curiozitatea de a afla cât mai multe informații din sfera educațională au determinat-o să facă parte din echipa ANOSR.

 

Alexandra LEPĂDATU


Delegat de: SiSC

E-mail: alexandra_edu@anosr.ro

Absolventă a Facultății de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică, specializarea Statistică și Previziune Economică, din cadrul Academiei de Studii Economice din București, membră în Senatul Studențesc și Consiliul Facultății și pasionată de mișcarea studențească și reprezentarea studenților. Activează în cadrul Sindicatului Studenților din Cibernetică, în departamentul Educațional, fiind și cordonatoarea departamentului în mandatul 2013-2014.
ANOSR este un alt punct de referință pentru ea, participând la o multitudine de evenimente specifice și formându-și o viziune de ansamblu a mișcării studențești, dar și foarte mulți prieteni. Din dorința de a insufla și altora pasiunea pentru educație, anul trecut a privit lucrurile din perspectiva de Vicepreședinte Educațional ANOSR.
Plină de entuziasm, energie, motivație și încredere, speră că educația din România mai are o șansă în tinerii dedicați și implicați în voluntariat și reprezentare studențească de calitate.

 

Narcisa PRODAN


Delegat de: ASPR

E-mail: narcisa_edu@anosr.ro

Studentă a Facultății de Psihologie și Științe ale Educației, Universitatea „Babeș-Bolyai”, Narcisa s-a implicat încă din primul an de facultate în domeniul educațional, atât la nivel local, cât și național. Vicepreședinte și Coodonator Educațional al organizației din cadrul facultății cu un an în urmă, ea se află acum la al doilea mandat ca și membră a Comisiei Educaționale, dorindu-și să îmbine din nou experiența cu puterea sa de muncă, în folosul tuturor studenților.

 

Daniela NIȚUC


Delegat de: ASFI

E-mail: daniela_edu@anosr.ro

Studentă în anul al III-lea la Facultatea de Litere din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași și membru activ al Asociației Studenților Francofoni din Iași, s-a implicat în activitatea federației încă din primul an de facultate. Consideră că educația este cheia pentru schimbarea în bine a societății și că fiecare dintre noi poate contribui la aceasta.

 

Daniel IacoboniDaniel IACOBONI


Delegat de: UPSU

E-mail: daniel_edu@anosr.ro

Student în anul IV al Facultății de Mine din cadrul Universității din Petroșani, se implică în domeniul educațional încă de la intrarea în organizația locală, în momentul actual ocupând funcția de Prim-vicepreședinte. Dorește prin spiritul lui să aducă un plus de energie și putere de muncă!

 

Comisia pentru Dezvoltare Organizațională (CDO):


Patricia IercosanPatricia IERCOȘAN


Delegat de: LSUMC

E-mail: patricia_cdo@anosr.ro

Studentă a Universității Maritime din Constanța. Este secretar general al organizației din care provine. Iubește optimismul, marea și tot ce ține de ea.

 

 


Catalina CuciorvaCătălina CUCIORVĂ


Delegat de: ASFI

E-mail: catalina_cdo@anosr.ro

Absolventă a Facultății de Litere din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Încă din primul an de studenție a făcut voluntariat, fiind membru al departamentul de Resurse Umane, departament pe care l-a coordonat ulterior.

 

Mădălin PătrașcuMădălin PĂTRAȘCU


Delegat de: OSUT Timișoara

E-mail: madalin_cdo@anosr.ro


Alexandra FODOR


Delegat de: OSUBB

E-mail: alexandra_cdo@anosr.ro

Sociabilă, curioasă și deschisă, este studentă la Facultatea de Studii Europene din Cluj-Napoca. Se implică în acțiunea de a oferi o viață mai ușoară studenților încă din primul an, iar entuziasmul cu care luptă pentru ei, crește odată cu reușitele.

 

Andreea BULGARU


Delegat de: LSE Iași

E-mail: andreea_cdo@anosr.ro

Studentă în anul II, specializarea statistică,  în cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor Iași. Pe parcursul anilor a activat ca și voluntar în cadrul mai multor organizații,  însă începând cu anul I de facultate a cunoscut ce înseamnă cu adevărat sa fii voluntar. In cadrul organizației unde activează în prezent s-a implicat în multe proiecte și a fost dornică de a acumula cât mai multe informații.

 

Comisia PR&IT:

Vlad SZÎRKA


Delegat de: OSUT Timișoara

E-mail: vlad_pr@anosr.ro

Student al Facultății de Matematică și Informatică din cadrul Universității de Vest din Timișoara, se implică în domeniul designului grafic de aproximativ 9 ani. Ocupă postul de coordonator al departamentului de imagine din cadrul OSUT Timișoara cât și postul de graphic designer în cadrul unei companii din Timișoara. Îi place să combine munca cu plăcerea și dorește să lase o impresie plăcută la finalul unei colaborări.

 

Simona PĂDURARIU


Delegat de: ASFI

E-mail: simona_pr@anosr.ro

Studentă în anul II a Facultății de Filosofie, specializarea Comunicare și Relații Publice, din cadrul Universității “Alexandru Ioan Cuza” din Iași și coordonatorul Departamentului de Relații Externe al Asociației Studenților Francofoni din Iași, se lasă ghidată de valorile voluntariatului de 5 ani. A pledat mereu pentru importanța educației și, descoperind activitatea federației, s-a alăturat cu entuziasm echipei, împletindu-și cunoștințele cu o puternică dorință a unui viitor mai bun.

 

Vlad PALAS


Delegat de: SSE

E-mail: vlad.palas_pr@anosr.ro

 

Comisia pentru Implementare Proiecte (CIP):

Madalina FloreaMădălina FLOREA


Delegat de: LSE Iași

E-mail: madalina_cip@anosr.ro

Studiază Statistică și Previziune Economică, în anul III, la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași. S-a implicat în mișcarea ștudențească încă din anul I, coordonând varii proiecte și echipe de strângeri de fonduri. A fost coordonator Fundraising în cadrul organizației la nivel local, momentan fiind coordonator Resurse Umane și se află la al doilea mandat în cadrul Comisiei de Implementare Proiecte.


Mihnea MunteanuMihnea MUNTEANU


Delegat de: LSCT

E-mail: mihnea_cip@anosr.ro

Student la Facultatea de Automatică şi Calculatoare din cadrul Universităţii Politehnica Timişoara, el este membru al Ligii AC de 3 ani de zile şi la al doilea mandat în comisiile ANOSR, anul trecut făcând parte din Comisia de Dezvoltare Regională(zona Vest) a ANOSR. Are încredere că România merită mai mult şi că ANOSR ca voce a studenţilor din România, poate contribuii la îmbunătăţirea sistemului educaţional din această ţară.

 

Andreea ANTON


Delegat de: ASFI

E-mail: andreea_cip@anosr.ro

Absolventă a Facultății de Litere din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, se implică în domeniul implementării proiectelor încă din primul an de facultate. Este coordonatoare a departamentului de proiecte din Asociația Studenților Francofoni din Iași (ASFI). Îmbină plăcerea de a lucra cu și pentru oameni cu dorința de a-și aduce aportul la reprezentarea corectă și concretă a studenților.

 

Răzvan BALTĂ


Delegat de: Liga AC

E-mail: razvan_cip@anosr.ro

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

21,978 total views, 20 views today