Biroul de Conducere

Președinte: Petrișor-Laurențiu ȚUCĂ

E-mail: petrisor@anosr.ro | CV | Telefon: 0724 867 829


Tânăr inginer, absolvent al programului de studii Mecatronică și Robotică, actualmente masterand în domeniul Sistemelor Robotice cu Inteligență Artificială la Facultatea de Mecanică din cadrul Universității Politehnica Timișoara, Petrişor şi-a început activitatea de reprezentare în Liga Studenților din Facultatea de Mecanică din Timișoara (LSFMT), unde a evoluat treptat. Pentru două mandate a fost coordonatorul a două departamente, iar în al treilea mandat a devenit președintele organizației. În ultimii ani a făcut parte din diverse structuri decizionale din cadrul Universității Politehnica Timișoara (Consiliul Facultății de Mecanică, Senatul Universității și Biroul Senatului), dar și din numeroase comisii și grupuri de lucru din mediul universitar. Este expert evaluator al Agenției Române de Asigurarea Calității, participând la mai multe misiuni de evaluare a programelor de studii și evaluări instituționale. Crede că studenții au reprezentat, reprezintă și vor reprezenta unul dintre principalii agenți ai schimbării în societate și că acțiunile lor ne pot conduce spre progres.


Secretar General: Alexandra-Simona
ZAMFIR

E-mail: simona@anosr.ro | Telefon: 0753 209 207Vicepreședinte Educațional: Larissa Sorana BAIAȘ

E-mail: larissa@anosr.ro | CV | Telefon: 0730 498 666


Studentă la Facultatea de Farmacie, pasionată de design și artă în general, Larissa și-a creionat drumul în mișcarea studențească pas cu pas, începând cu organizația care a învățat-o să „prescrie bucurie pentru studenție“, ajungând treptat să se apropie tot mai mult de domeniul educațional, fiind vocea colegilor săi din postura de student reprezentant în Senatul Universității de Medicină și Farmacie “Victor Babeș” din Timișoara și continuând cu decizia de a candida în Biroul de conducere al ANOSR. O studentă loială idealurilor sale, ea crede că toate marile schimbări încep cu pași mici și cu oameni care spun „DA” unei noi provocări și nu renunță atunci când li se închide o ușă, oameni care susțin ideea că doar implicându-ne împreună putem face ceva cu adevărat pentru societatea în care trăim.


Vicepreședinte Educațional: Irina DUMA

E-mail: irina@anosr.ro | CV | Telefon: 0741 206 393


Proaspăt inginer în autovehicule rutiere și, în prezent, masterand în același domeniu, Irina a ales mișcarea studențească la nivel național din dorința de a contribui la o bună reprezentare a tuturor studenților din România. Deși a început cu strângerea de fonduri pentru organizația studențească locală, vicepreședintele nostru pe domeniul educațional s-a regăsit complet în ceea ce înseamnă reprezentarea încă din 2016, când a luat prima dată contact cu federația, devenind student evaluator al Agenției Române de Asigurare a Calității în Învățământul Superior. Cum principala caracteristică a ei este perseverența, Irina a continuat să lupte pentru studenți din poziția de student senator al Universității Tehnice din Cluj-Napoca, fiind vocea colegilor ei. Este o fire veselă, cu un simț al umorului dezvoltat, care umple orice încăpere cu zâmbete. În puținul timp liber, îi place să facă drumeții, să citească beletristică sau să petreacă timp în natură cu prietenii.


Vicepreședinte Educațional: Esna RESUL

E-mail: esna@anosr.ro | CV | Telefon: 0723 158 881


Absolventă a programului de studii Inginerie Economică în Domeniul Transporturilor și în prezent masterandă în domeniul Inginerie Navală și Navigație a Facultății de Navigație și Transport Naval din cadrul Universității Maritime din Constanța, Esna are o experiență de peste patru ani în una dintre cele mai active organizații studențești axate pe reprezentare – Liga Studenților din Universitatea Maritimă Constanța (LSUMC). După un mandat de coordonator al departamentului educațional din cadrul LSUMC, Esna ocupă în prezent funcția de cenzor al acesteia. Consideră că participarea activă la monitorizarea și implementarea politicilor educaționale este esențială, iar implicarea dinamică a studenților în procesele decizionale reprezintă una dintre prioritățile ei în promovarea intereselor acestora la nivel național, alături de echipa ANOSR.


Vicepreședinte Tineret: Lenuța-Ioana GRAD

E-mail: ioana@anosr.ro | CV | Telefon: 0740 511 446


Ioana este lucrător de tineret, deținând o experiență de doi ani în lucrul cu tinerii și de patru ani în domeniul voluntariatului, acumulată în două ONG-uri de și pentru tineret din Baia Mare. În această perioadă, ea s-a implicat în organizarea și coordonarea de proiecte, dar mai ales în domeniul reprezentării, fiind student reprezentant de doi ani în Consiliul Facultății de Litere și în Senatul Universității Tehnice din Cluj-Napoca. În momentul de față, Ioana urmează programul de masterat Drepturile Omului din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca, Centrul Universitar Nord din Baia Mare.

Motto: Nu sunt suficient de tânăr ca să știu totul. (Oscar Wilde)


Vicepreședinte Relații Interne: Horia Alexandru MOLDOVAN 

E-mail: horia@anosr.ro | CV | Telefon: 0737 105 863


Dacă energia constituie cel mai important aspect al condiției umane, atunci energia lui Horia este suficientă pentru a determina această condiție să evolueze! Deținând un munte de motivație și un spirit critic și unitar ieșit din comun, Horia își dorește ca acțiunile sale să aducă o schimbare în lume. Cu pași mici, cu fiecare acțiune pe care o face, el speră ca într-o zi să poată spune că datorită nouă, lumea este puțin mai bună. Alături de echipa sa, este pregătit să reprezinte și să lupte pentru studenții din România zi și noapte.


Vicepreședinte Dezvoltare Organizațională: Vlad VĂTĂU

E-mail: vlad.vatau@anosr.ro | CV | Telefon: 0743 041 216


Având o fire săritoare și fiind mereu dispus să-i ajute pe cei din jur, Vlad este întotdeauna acolo atunci când ai nevoie de el. Curiozitatea și dorința de a ajuta l-au îndemnat să se înscrie, încă din primul an de facultate, în LSFETc. Regăsindu-se între oamenii pe care i-a cunoscut și fiind motivat de entuziasmul și energia acestora, Vlad a făcut tot posibilul pentru ca organizația să meargă înainte și să se dezvolte, crescând odată cu aceasta. Întrucât mișcarea studențească i-a devenit pasiune, Vlad a hotărât să facă pasul spre ANOSR, pentru a contribui la dezvoltarea cât mai multor organizații și fiind dispus să mute munții din loc pentru a clădi un viitor mai bun pentru studenții din România.


Vicepreședinte Relații Internaționale: Artur ȚVENTARNÎI

E-mail: artur@anosr.ro | CV | Telefon: 0774 489 147


După activitatea prolifică din cadrul Organizației Studenților Basarabeni din Timișoara, roadele experienței culese timp de un an în postura de Vicepreședinte Educațional ANOSR i-au hrănit lui Artur apetitul pentru reprezentarea studențească, alegând să continue să militeze pentru drepturile studenților din România în armura de Vicepreședinte Relații Internaționale. Internaționalizarea e un cuvânt ce-i poate descrie viața, atât prin faptul că a studiat și trăit în mai multe țări, cât și prin cariera academică în domeniul Relațiilor Internaționale pe care o urmează. Experiența sa în mișcarea studențească, dar și cunoașterea a 3 limbi străine (engleză, italiană și rusă) vor contribui, cu siguranță, la colaborarea federației cu parteneri din diverse zone geografice și afirmarea intereselor studenților români la nivel european și internațional.


Vicepreședinte Relații Publice: Anastasia COSTE

E-mail: anastasia@anosr.ro | CV | Telefon: 0786 585 888


Absolventă de litere, actualmente masterandă în Publicitate și Promovarea Vânzărilor (FEAA, UVT), pasionată de muzică, poezie, dans și alte ramuri ale artei care creează emoții, Anastasia este omul potrivit la textul potrivit – ea se asigură că orice virgulă își cunoaște locul și orice punct încheie o poveste de spus mai departe. Fascinată de impactul cuvintelor potrivite asupra interlocutorilor, Anastasia își dorește ca fiecare student să-și facă vocea auzită, transmițând un mesaj clar prin toate inițiativele și canalele disponibile: acela că, împreună, reprezentăm viitorul!


Vicepreședinte Proiecte: Marian IANCU

E-mail: marian@anosr.ro | CV | Telefon: 0724 134 165


Student la Facultatea de Electrotehnică și Electroenergetică din Universitatea Politehnica Timișoara, pasionat de circuite electrice și munți, Marian și-a început drumul în mișcarea studentească încă din primul an de facultate, pornind de la liga studenților din facultatea la care studiază, prin care a participat la diferite proiecte de nivel național. În toată această perioadă, și-a dat seama că un proiect este nucleul de la care poate să pornească orice și s-a apropiat foarte mult de zona din care pornesc efectiv proiectele. Este un om care crede că orice idee poate fi pusă în practică, orice om are cel puțin o calitate și poate participa cu ceva într-un proiect.

79,581 total views, 9 views today