Biroul de Conducere

Președinte: Petrișor-Laurențiu ȚUCĂ

E-mail: petrisor@anosr.ro | CV | Telefon: 0724 867 829


Tânăr inginer, absolvent al programului de studii Mecatronică și Robotică, actualmente masterand în domeniul Sistemelor Robotice cu Inteligență Artificială la Facultatea de Mecanică din cadrul Universității Politehnica Timișoara, Petrişor şi-a început activitatea de reprezentare în Liga Studenților din Facultatea de Mecanică din Timișoara (LSFMT), unde a evoluat treptat. Pentru două mandate a fost coordonatorul a două departamente, iar în al treilea mandat a devenit președintele organizației. În ultimii ani a făcut parte din diverse structuri decizionale din cadrul Universității Politehnica Timișoara (Consiliul Facultății de Mecanică, Senatul Universității și Biroul Senatului), dar și din numeroase comisii și grupuri de lucru din mediul universitar. Este expert evaluator al Agenției Române de Asigurarea Calității, participând la mai multe misiuni de evaluare a programelor de studii și evaluări instituționale. Crede că studenții au reprezentat, reprezintă și vor reprezenta unul dintre principalii agenți ai schimbării în societate și că acțiunile lor ne pot conduce spre progres.


Secretar General: Alexandra-Simona
ZAMFIR

E-mail: simona@anosr.ro | Telefon: 0753 209 207Vicepreședinte Educațional: Larissa Sorana BAIAȘ

E-mail: larissa@anosr.ro | CV | Telefon: 0730 498 666


Studentă la Facultatea de Farmacie, pasionată de design și artă în general, Larissa și-a creionat drumul în mișcarea studențească pas cu pas, începând cu organizația care a învățat-o să „prescrie bucurie pentru studenție“, ajungând treptat să se apropie tot mai mult de domeniul educațional, fiind vocea colegilor săi din postura de student reprezentant în Senatul Universității de Medicină și Farmacie “Victor Babeș” din Timișoara și continuând cu decizia de a candida în Biroul de conducere al ANOSR. O studentă loială idealurilor sale, ea crede că toate marile schimbări încep cu pași mici și cu oameni care spun „DA” unei noi provocări și nu renunță atunci când li se închide o ușă, oameni care susțin ideea că doar implicându-ne împreună putem face ceva cu adevărat pentru societatea în care trăim.


Vicepreședinte Educațional: Irina DUMA

E-mail: irina@anosr.ro | CV | Telefon: 0741 206 393


Proaspăt inginer în autovehicule rutiere și, în prezent, masterand în același domeniu, Irina a ales mișcarea studențească la nivel național din dorința de a contribui la o bună reprezentare a tuturor studenților din România. Deși a început cu strângerea de fonduri pentru organizația studențească locală, vicepreședintele nostru pe domeniul educațional s-a regăsit complet în ceea ce înseamnă reprezentarea încă din 2016, când a luat prima dată contact cu federația, devenind student evaluator al Agenției Române de Asigurare a Calității în Învățământul Superior. Cum principala caracteristică a ei este perseverența, Irina a continuat să lupte pentru studenți din poziția de student senator al Universității Tehnice din Cluj-Napoca, fiind vocea colegilor ei. Este o fire veselă, cu un simț al umorului dezvoltat, care umple orice încăpere cu zâmbete. În puținul timp liber, îi place să facă drumeții, să citească beletristică sau să petreacă timp în natură cu prietenii.


Vicepreședinte Educațional: Esna RESUL

E-mail: esna@anosr.ro | CV | Telefon: 0723 158 881


Absolventă a programului de studii Inginerie Economică în Domeniul Transporturilor și în prezent masterandă în domeniul Inginerie Navală și Navigație a Facultății de Navigație și Transport Naval din cadrul Universității Maritime din Constanța, Esna are o experiență de peste patru ani în una dintre cele mai active organizații studențești axate pe reprezentare – Liga Studenților din Universitatea Maritimă Constanța (LSUMC). După un mandat de coordonator al departamentului educațional din cadrul LSUMC, Esna ocupă în prezent funcția de cenzor al acesteia. Consideră că participarea activă la monitorizarea și implementarea politicilor educaționale este esențială, iar implicarea dinamică a studenților în procesele decizionale reprezintă una dintre prioritățile ei în promovarea intereselor acestora la nivel național, alături de echipa ANOSR.


Vicepreședinte Tineret: Lenuța-Ioana GRAD

E-mail: ioana@anosr.ro | CV | Telefon: 0740 511 446


Ioana este lucrător de tineret, deținând o experiență de doi ani în lucrul cu tinerii și de patru ani în domeniul voluntariatului, acumulată în două ONG-uri de și pentru tineret din Baia Mare. În această perioadă, ea s-a implicat în organizarea și coordonarea de proiecte, dar mai ales în domeniul reprezentării, fiind student reprezentant de doi ani în Consiliul Facultății de Litere și în Senatul Universității Tehnice din Cluj-Napoca. În momentul de față, Ioana urmează programul de masterat Drepturile Omului din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca, Centrul Universitar Nord din Baia Mare.

Motto: Nu sunt suficient de tânăr ca să știu totul. (Oscar Wilde)


Vicepreședinte Dezvoltare Organizațională: Cătălina-Iulia PETRUȘ-POP

E-mail: catalina@anosr.ro | CV | Telefon: 0756805317


Cătălina este studentă în anul al doilea al programului masteral Consiliere și Intervenții Psihologice în Dezvoltarea Umană din cadrul Facultății de Psihologie și Științe ale Educației, Universitatea Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca. Încă din anul I, nivel licență, a ales să se implice în mișcarea studențească alături de colegii ei din Asociația Studenților Psihologi din România. În evoluția sa de pe parcursul studenției a reușit să învețe din experiențele proprii, să caute și să preia bune practici de la persoane pe care le consideră modele și să le aplice în activitatea sa din domeniul dezvoltării organizaținale.

Crede cu tărie în puterea mișcării studențești și în inițiativele și motivația voluntarilor care aleg să-și reprezinte colegii din dorința de a-i ajuta, de a le apăra drepturile și de a contribui la dezvoltarea oportunităților educaționale și profesionale ale acestora.


Vicepreședinte Relații Internaționale: Artur ȚVENTARNÎI

E-mail: artur@anosr.ro | CV | Telefon: 0774 489 147


După activitatea prolifică din cadrul Organizației Studenților Basarabeni din Timișoara, roadele experienței culese timp de un an în postura de Vicepreședinte Educațional ANOSR i-au hrănit lui Artur apetitul pentru reprezentarea studențească, alegând să continue să militeze pentru drepturile studenților din România în armura de Vicepreședinte Relații Internaționale. Internaționalizarea e un cuvânt ce-i poate descrie viața, atât prin faptul că a studiat și trăit în mai multe țări, cât și prin cariera academică în domeniul Relațiilor Internaționale pe care o urmează. Experiența sa în mișcarea studențească, dar și cunoașterea a 3 limbi străine (engleză, italiană și rusă) vor contribui, cu siguranță, la colaborarea federației cu parteneri din diverse zone geografice și afirmarea intereselor studenților români la nivel european și internațional.


Vicepreședinte Relații Publice: Anastasia COSTE

E-mail: anastasia@anosr.ro | CV | Telefon: 0786 585 888


Absolventă de litere, actualmente masterandă în Publicitate și Promovarea Vânzărilor (FEAA, UVT), pasionată de muzică, poezie, dans și alte ramuri ale artei care creează emoții, Anastasia este omul potrivit la textul potrivit – ea se asigură că orice virgulă își cunoaște locul și orice punct încheie o poveste de spus mai departe. Fascinată de impactul cuvintelor potrivite asupra interlocutorilor, Anastasia își dorește ca fiecare student să-și facă vocea auzită, transmițând un mesaj clar prin toate inițiativele și canalele disponibile: acela că, împreună, reprezentăm viitorul!


Vicepreședinte Proiecte: Robert HERMENEANU

E-mail: robert@anosr.ro | CV | Telefon: 0728852778


Student la Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, la specializarea Filologie Cehă – Engleză, Robert a ales să își continue activitatea de reprezentare a studenților la nivel național după implicarea sa în cadrul Asociației Studenților din Facultatea de Limbi și Literaturi Străine – ASLS, timp în care a fost coordonator al departamentului Fundraising, vicepreședinte relații interne și președinte. Pe lângă experiența sa din cadrul organizației de studenți, Robert a fost și reprezentant al studenților în Senatul Universității din București, iar în prezent este student reprezentant în Consiliul FLLS. Robert consideră că studenții reprezintă principalul factor în dezvoltarea țării, iar educația și formarea lor constituie, de fapt, o investiție într-un viitor strălucit.