Biroul de Conducere

Președinte: Petrișor-Laurențiu ȚUCĂ

E-mail: petrisor@anosr.ro  Telefon: 0724 867 829


Tânăr inginer, absolvent al programului de studiu Mecatronică și Robotică, din cadrul Facultății de Mecanică a Universității Politehnica Timișoara, Petrișor Țucă a urmat un masterat în domeniul Sistemelor Robotice cu Inteligență Artificială, în cadrul aceleiași facultăți, iar acum urmează masteratul de Managmentul Organizațiilor Educaționale.

Petrişor şi-a început activitatea de reprezentare în Liga Studenților din Facultatea de Mecanică din Timișoara (LSFMT), unde a evoluat treptat. Pentru două mandate a fost coordonatorul a două dintre departamentele ligii, iar în al treilea mandat a devenit președintele acesteia. În ultimii ani a făcut parte din diverse structuri decizionale din cadrul Universității Politehnica Timișoara, precum Consiliul Facultății de Mecanică, Senatul Universității și Biroul Senatului, dar și din numeroase comisii și grupuri de lucru din mediul universitar.

Este expert evaluator al Agenției Române de Asigurarea Calității, participând la mai multe misiuni de evaluare a programelor de studii și la evaluări instituționale, iar din octombrie 2018 reprezintă studenții în Consiliul ARACIS. În mandatul 2017-2018, acesta a ocupat funcția de vicepreședinte relații interne ANOSR, urmând ca în august 2018 să devină președintele federației, fiind reales pentru al doilea mandat în cadrul ultimei ediții a Forumului Organizațiilor Studențești din România,  ce a avut loc în luna august 2019.

Crede că studenții au reprezentat, reprezintă și vor reprezenta unul dintre principalii agenți ai schimbării în societate și că acțiunile lor ne pot conduce spre progres.


Vicepreședinte Educațional: Tamara CIOBANU

E-mail: tamara@anosr.ro  Telefon: 0724 654 840


Studentă în anul 3 la Facultatea de Drept din cadrul Universității Babeș-Bolyai și expert evaluator al Agenției Române de Asigurarea Calității în Învățământul Superior, Tamara a ales să se implice în mișcarea studențească la nivel național deoarece este o persoană dedicată idealurilor sale și crede cu adevărat în puterea schimbării ce pleacă din fiecare dintre noi. Ea consideră că dezvoltarea politicilor educaționale și de tineret creionează o prioritate pentru învățământul de calitate și că întreaga comunitate academică ar trebui să fie implicată activ în perpetua îmbunătățire a acestora.


Vicepreședinte Educațional: Ana DUPLAVA

E-mail: ana@anosr.ro  Telefon: 0747 703 229


Studentă la specializarea Psihologie în cadrul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu , Ana a ales să se implice în mișcarea studențească încă din anul I alături de colegii din Asociația Studenților în Psihologie Sibiu, unde a activat în calitate de coordonator financiar. A devenit pasionată de domeniul educațional și s-a regăsit în principiile ANOSR încă de la primul contact cu federația. Ana a ales reprezentarea studenților la nivel național deoarece crede cu tărie că schimbările sunt posibile și realizabile dacă ne unim în interesele și eforturile de a perpetua schimbări în sistemul educațional actual. Consideră că îmbunătățirea sistemului de învățământ este un punct decisiv în schimbarea societății, respectiv ANOSR reprezintă nu numai un element important pentru reprezentarea intereselor și drepturilor studenților, ci și pentru dezvoltarea țării.


Vicepreședinte Dezvoltare Organizațională: Cristina-Mihaela GEORGESCU

E-mail: cristina@anosr.ro Telefon: 0758 290 493


Studentă în anul I la programul de masterat Psihologie clinică, consiliere psihologică și psihoterapie din cadrul Facultății de Psihologie și Științe ale Educației, Universitatea Babeș-Bolyai, Cristina a dat dovadă că știe cum să gestioneze lucrurile și situațiile neprevăzute și este extrem de dedicată atunci când se angajează să facă un lucru, având, totodată, o gândire critică și analitică, capacitatea de a se apropia de oameni și de a lucra eficient și organizat cu ei, de a identifica problemele existente și de a găsi soluționări. Devotamentul și conștiinciozitatea au făcut-o să contribuie zilnic la scopul mișcării studențești, indiferent în ce postură s-a aflat. Prin modul ei de a aborda lucrurile și perspectiva sa longitudinală asupra acestora a reușit, în asociația de proveniență, să ridice standardele la un nivel cât mai înalt de profesionalism, iar acum, în federație, speră să aducă un plus-valoare activității.


Vicepreședinte Relații Internaționale: Irina DUMA

E-mail: irina@anosr.ro  Telefon: 0741 206 393


Irina, Vicepreședintele Relații Internaționale ANOSR, este inginer în autovehicule rutiere, iar în prezent frecventează studiile universitare de masterat din același domeniu, în cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca. A ales mișcarea studențească din dorința de a-și aduce contribuția pentru îmbunătățirea calității actului educațional și implicit a vieții studenților autohtoni, prin reprezentarea intereselor acestora la nivel internațional. Ea consideră că implicarea ANOSR în singura structură reprezentativă a studenților din cadrul Spațiului European al Învățământului Superior și anume Organizația Europeană a Studenților (ESU – European Students’ Union), este un atuu pentru studenții din România, dar și o provocare. În acest sens, este convinsă că vocea celor pe care federația îi reprezintă va fi auzită în forurile decizionale de la nivel internațional cu prerogative în sfera învățământului superior, mai ales în contextul creionării următoarei decade a Procesului Bologna.


Vicepreședinte Relații Publice: Larissa-Sorana BAIAȘ

E-mail: larissa@anosr.ro  Telefon: 0730 498 666


Proaspăt absolventă a Facultății de Farmacie, iar în prezent urmând studiile universitare de masterat în cadrul Universității Politehnica Timișoara, pasionată de design și artă în general, Larissa și-a creionat drumul în mișcarea studențească pas cu pas, începând cu organizația care a învățat-o să „prescrie bucurie pentru studenție“, LSFT, și ajungând treptat să se apropie tot mai mult de domeniul educațional. Cu toate acestea, „what goes around, comes around”, așa că s-a reîntors pe drumul pe care a pornit în reprezentarea studențească, relații publice. 

O studentă loială idealurilor sale, ea crede că toate marile schimbări încep cu pași mici și cu oameni care spun „DA” unei noi provocări și nu renunță atunci când li se închide o ușă, oameni care susțin ideea că doar implicându-ne împreună putem face ceva cu adevărat pentru societatea în care trăim. 


Vicepreședinte Proiecte: Crina MALIARCIUC

E-mail: crina@anosr.ro Telefon: 0747 822 507


Licențiată în Informatică, iar în prezent urmând studiile universitare de masterat în cadrul Facultății de Automatică și Calculatoare din Universitatea Politehnica Timișoara, Crina și-a început parcursul în domeniul reprezentării studențești în cadrul Ligii Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare (Liga AC), loc unde a avut primul contact cu voluntariatul. Fiind o persoană ambițioasă, Crina a ales să se implice în mișcarea studențească la nivel național, niciun proiect nefiind o provocare prea mare pentru ea. 


Vicepreședinte Financiar: Loredana MATACHE

E-mail: loredana@anosr.ro Telefon: 0768 501 890


Pentru Loredana, studentă în anul al doilea la programul de masterat Management și Marketing Internațional din cadrul Academiei de Studii Economice din București, pasiunea și responsabilitatea au fost valorile care i-au ghidat pașii în cei trei ani de voluntariat în cadrul ASCIG. Din postura de coordonator al departamentului Fundraising, iar mai apoi, din cea de Președinte al aceleiași organizații, Loredana a promovat aceste valori către ceilalți membri ai asociației. 

„Pe lângă reprezentarea drepturilor și intereselor studenților, puterea exemplului oferită de fiecare voluntar ce se implică în mișcarea studențească reprezintă o contribuție importantă la consolidarea unor valori și principii pentru viitoarele generații.”